Ingredience
-
1/2 litru mléko z jasmínové rýžeVyrobené doma
-
fazole
-
Postup
Fazole uvaříme v osolené vodě, po změknutí přilejeme rýžové mléko a zahustíme cizrnovou, jemně mletou moukou, kterou jsme rozmíchali v troše vody. Dochutíme cukrem a octem. Jako přílohu jsem podávala vařené brambory a plátek sojového masa. Maso bylo namočené ve vodě se sojovou omáčkou a následně orestováno na troše oleje.
Rýžové mléko: 1 hrnek jasmínové rýže, 2 hrnky vody, rýži nechat přes noc namočenou a ráno rozmixovat. Přecedíme přes plátýnko, nebo použijeme ChufaMix.
Recept je jednoduchý a šlo v něm pouze o to, aby nebylo použito nic živočišného.
(Visited 502 times, 1 visits today)
Kroky
1
Hotovo
|
|