0 0
Vegan fazolová omáčka

Sdílejte na sociálních sítích:

Nebo sdílejte tento odkaz

Ingredience

Počet porcí:
1/2 litru mléko z jasmínové rýže Vyrobené doma
fazole

Uložit do záložek

Pro přidání záložky potřebujete být přihlášen/á nebo registrovaný/á.

Vegan fazolová omáčka

Vlastnosti:

    Omáčka z rýžového mléka.

    • 30 minut
    • Porcí 2
    • Snadné

    Ingredience

    Postup

    Sdílet

    Fazole uvaříme v osolené vodě, po změknutí přilejeme rýžové mléko a  zahustíme cizrnovou, jemně mletou moukou, kterou jsme rozmíchali v troše vody. Dochutíme cukrem a octem. Jako přílohu jsem podávala vařené brambory a plátek sojového masa. Maso bylo namočené ve vodě se sojovou omáčkou a následně orestováno na troše oleje.

    Rýžové mléko: 1 hrnek jasmínové rýže, 2 hrnky vody, rýži nechat přes noc namočenou a  ráno rozmixovat. Přecedíme přes plátýnko, nebo použijeme ChufaMix.

    Recept je jednoduchý a šlo v něm pouze o to, aby nebylo použito nic živočišného.

    (Visited 502 times, 1 visits today)

    Kroky

    1
    Hotovo

    Paei67

    Recenze receptu

    K tomuto receptu nejsou vloženy žádné recenze, použijte formulář níže a buďte první.
    předchozí
    Minerální make-up pro všechny typy pleti
    další
    Čokoládové mandlové mléko
    předchozí
    Minerální make-up pro všechny typy pleti
    další
    Čokoládové mandlové mléko

    Přidat komentář

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here