0 0
Tvaroh

Sdílejte na sociálních sítích:

Nebo sdílejte tento odkaz

Ingredience

Počet porcí:
mléko

Uložit do záložek

Pro přidání záložky potřebujete být přihlášen/á nebo registrovaný/á.

Tvaroh

  • 20,5 hodin
  • Porcí 0
  • Snadné

Ingredience

Postup

Sdílet
(Visited 879 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

Mléko nejdříve zpasterujeme. Tedy zahřejme na 64°C, odstavíme a necháme půl hodiny stát.

2
Hotovo

Po třiceti minutách hrnec s mlékem zchladíme na teplotu 35 -37°C a přidáme mezofilní kulturu.

3
Hotovo

Dejte ji cca polovinu dávky doporučené pro výrobu sýrů. Necháme prokysávat hodinu a poté přidáme syřidla tak, aby byla sýřenina hotová cca za 20 hodin a necháme v klidu srážet při pokojové teplotě. Poté nakrájíme na mřížku, cca 5x5cm a necháme chvilku zatáhnout. Poté opatrně přendáme do plátna, kde necháme tvaroh odkapat.

capkovi

Recenze receptu

K tomuto receptu nejsou vloženy žádné recenze, použijte formulář níže a buďte první.
předchozí
Měkký sýr
další
Panýr
předchozí
Měkký sýr
další
Panýr

Přidat komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here