0 0
Tapiokový pudink s rakytníkem

Sdílejte na sociálních sítích:

Nebo sdílejte tento odkaz

Ingredience

Počet porcí:
100 g tapioka
500 ml rostlinné mléko nejlepší je kokosové
3 lžíce javorový sirup
4 lžíce rakytník
2 banán
400 ml voda na namočení tapioky
podle chuti Ovoce

Uložit do záložek

Pro přidání záložky potřebujete být přihlášen/á nebo registrovaný/á.

Tapiokový pudink s rakytníkem

Podzimní dobrota plná vitamínů

Vlastnosti:
    Zařazení:

    Skvělá bezlepková dobrota, která se hodí ke snídani i místo dezertu.

    • 20 minut
    • Porcí 4
    • Snadné

    Ingredience

    Postup

    Sdílet
    (Visited 351 times, 1 visits today)

    Kroky

    1
    Hotovo

    Namáčení tapioky

    Pokud tapioku před vařením namočíte, nabobtná a výrazně se tím zkrátí doba přípravy. Já si ji vždy namočím večer a nechám ji ve vodě přes noc. Do mističky si nasypeme tapioku a zalijeme ji vodou.

    2
    Hotovo

    Vaření pudinku

    Pak ji přelijeme do kastrůlku, přidáme mléko, osladíme javorovým sirupem, přivedeme k varu a necháme vařit do zhoustnutí. To bude trvat asi 10 minut.

    3
    Hotovo

    Tvorba rakytníkové omáčky

    Na rakytníkovou vrstvu rozmixujeme banány s rakytníkem, případně jiným ovocem podle chuti. Můžeme dosladit.

    4
    Hotovo

    Hotovo!

    Hotový pudink přelijeme do skleniček a ozdobíme ovocnou omáčkou a je to! Pudink je výborný teplý i studený.

    DanielaNo

    Recenze receptu

    K tomuto receptu nejsou vloženy žádné recenze, použijte formulář níže a buďte první.
    předchozí
    Rakytníkové sérum na akné
    další
    Skořicové sušenky
    předchozí
    Rakytníkové sérum na akné
    další
    Skořicové sušenky

    Přidat komentář

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here