Ingredience
-
160 g Polohrubá moukafunguje i bezlepková směs, celozrnná mouka nebo mix
-
15 g bramborový škrobnebo vanilkový pudink, kukuřičný, tapiokvý či jiný škrob
-
3 lžičky skořice18 g
-
30 g vanilkový cukr
-
30 g skořicový cukr
-
1 lžička vanilkový extrakt
-
1 lžička skořicový extrakt
-
špetka himalájská sůl
-
40 g kokosový tuk
-
10 lžic rostlinné mléko
Postup
Ekokozí tip: Udělejte si sušenky hoodně domácí a použijte i vlastní skořicový a vanilkový extrakt 🙂
(Visited 741 times, 1 visits today)
Kroky
1
Hotovo
|
Smícháme suché ingredience. |
2
Hotovo
|
Přidáme k nim mokré ingredience, vytvoříme těsto a dáme jej na chvíli odpočinout. |
3
Hotovo
|
Pak už jen vytvarujeme sušenky nebo tvary, které lahodí našemu oku, a dáme asi na 12 minut do trouby vyhřáté na 170 °C. A je to! |