0 0
Ricotta

Sdílejte na sociálních sítích:

Nebo sdílejte tento odkaz

Ingredience

Počet porcí:
Syrovátka

Uložit do záložek

Pro přidání záložky potřebujete být přihlášen/á nebo registrovaný/á.

Ricotta

  • 15 minut
  • Porcí 0
  • Snadné

Ingredience

Postup

Sdílet
(Visited 602 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

Syrovátku, která vám zůstane po výrobě sýrů zahřejte na 85°C a přidejte srážedlo na ricottu. Nechte pět minut srážet, vysráženou bílkovinu z povrchu sesbírejte do plátýnka a nechte okapat. Výsledný sýr je velmi jemné konzistence výtečné chuti.

capkovi

Recenze receptu

K tomuto receptu nejsou vloženy žádné recenze, použijte formulář níže a buďte první.
předchozí
Domácí prášek na praní
další
Kysaný nápoj – acidofilní mléko s BIFI kulturou
předchozí
Domácí prášek na praní
další
Kysaný nápoj – acidofilní mléko s BIFI kulturou

Přidat komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here