• Domů
  • Jídlo
  • Pesto z ředkvičkových lístků a semínek
0 0
Pesto z ředkvičkových lístků a semínek

Sdílejte na sociálních sítích:

Nebo sdílejte tento odkaz

Ingredience

Počet porcí:
asi 2 hrsti ředkvičková nať lístky ze dvou svazků ředviček
1 lžíce vlašské ořechy
půl hrsti slunečnicová semínka
půl hrsti dýňová semínka
2 až 3 stroužky česnek podle chuti a síly česneku
5 lžic panenský olivový olej nebo víc, pokud máte rádi pesto řidší
podle chuti himalájská sůl
podle chuti lahůdkové droždí
podle chuti citronová šťáva

Uložit do záložek

Pro přidání záložky potřebujete být přihlášen/á nebo registrovaný/á.

Pesto z ředkvičkových lístků a semínek

Jednoduché, zdravé ředkvičkové pesto

Vlastnosti:
    Zařazení:

      Parádní pesto, které je výborné na ochucení těstovin a špaget, do salátu místo dresingu, ale i na pečivo místo pomazánky.

      • 5 minut
      • Porcí 4
      • Snadné

      Ingredience

      Postup

      Sdílet

      Sníst růžové ředkvičky a jejich lístky vyhodit? Rozhodně ne! Radši si z nich vyrobíme naprosto parádní pesto, které je výborné na ochucení těstovin a špaget, do salátu místo dresingu, ale i na pečivo místo pomazánky.

       

      (Visited 140 times, 1 visits today)

      Kroky

      1
      Hotovo

      Ředvičkovou nať pěkně probereme od nepěkných lístků, omyjeme a osušíme.

      2
      Hotovo

      Lístky, semínka, oříšky a česnek šoupneme do mixéru nebo sekáčku. Mixujeme a postupně přilíváme olivový olej.

      3
      Hotovo

      Dochutíme solí, lahůdkovým droždím (nemusí být) a citronovou šťávou. A hotovo!

      4
      Hotovo

      Rovnou sníme nebo přemístíme do čisté skleničky, zakápneme olivovým olejem, uzavřeme a v lednici můžeme nechat několik dní.

      DanielaNo

      Recenze receptu

      K tomuto receptu nejsou vloženy žádné recenze, použijte formulář níže a buďte první.
      předchozí
      Domácí vonný vosk
      další
      Domácí „Bubble tea“
      předchozí
      Domácí vonný vosk
      další
      Domácí „Bubble tea“

      Přidat komentář