• Domů
  • Jídlo
  • Kysaný nápoj – acidofilní mléko s BIFI kulturou
0 0
Kysaný nápoj – acidofilní mléko s BIFI kulturou

Sdílejte na sociálních sítích:

Nebo sdílejte tento odkaz

Ingredience

Počet porcí:
mléko jaké máte k dispozici
Mezofilní kultura a ABT kultura

Nutriční hodnoty

Uložit do záložek

Pro přidání záložky potřebujete být přihlášen/á nebo registrovaný/á.

Kysaný nápoj – acidofilní mléko s BIFI kulturou

Zařazení:
    • 15 hodin
    • Porcí 0
    • Snadné

    Ingredience

    Postup

    Sdílet
    (Visited 395 times, 1 visits today)

    Kroky

    1
    Hotovo

    Pasterované mléko (tentokráte je nutné použít vysokou pasteraci, zahřát tedy mléko na 95°C, nechat 1 minutu), zchladit na 42°C, zaočkovat mezofilní kulturou CHN 19 a kulturou ABT (na 10 - 20 litrů 1 gram kultury) a nechat nádobu s mlékem stát při pokojové teplotě 12 - 24 hodin, poté uložit do lednice. (doba zrání ovlivňuje výsledné prokysání, tedy chuť výrobku)

    capkovi

    Recenze receptu

    K tomuto receptu nejsou vloženy žádné recenze, použijte formulář níže a buďte první.
    předchozí
    Ricotta
    další
    Mozzarella
    předchozí
    Ricotta
    další
    Mozzarella

    Přidat komentář

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here