0 0
Kefír

Sdílejte na sociálních sítích:

Nebo sdílejte tento odkaz

Ingredience

Počet porcí:
mléko
Mezofilní kultura

Uložit do záložek

Pro přidání záložky potřebujete být přihlášen/á nebo registrovaný/á.

Kefír

  • 1 den
  • Porcí 0
  • Snadné

Ingredience

Postup

Sdílet
(Visited 363 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

Pasterované mléko (zahřát na 64°C, nechat 30 minut stát a zchladit na 30°C, zaočkovat mezofilní kulturou (na 10 litrů 1 gram kultury) a nechat nádobu s mlékem stát při pokojové teplotě 24 hodin, poté uložit do lednice.

capkovi

Recenze receptu

K tomuto receptu nejsou vloženy žádné recenze, použijte formulář níže a buďte první.
předchozí
Domácí gumoví medvídci a želatinové bonbony
další
Měkký sýr
předchozí
Domácí gumoví medvídci a želatinové bonbony
další
Měkký sýr

Přidat komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here