• Domů
  • Jídlo
  • Domácí gumoví medvídci a želatinové bonbony
1 0
Domácí gumoví medvídci a želatinové bonbony

Sdílejte na sociálních sítích:

Nebo sdílejte tento odkaz

Ingredience

Počet porcí:
125ml Šťáva z pomeranče nebo z citrónu, popř. můžete použít džus
660ml Ovoce
75ml Prášková želatina můžete použít i agar
1 lžíce Med můžete použít např. švestkový nebo javorový sirup

Uložit do záložek

Pro přidání záložky potřebujete být přihlášen/á nebo registrovaný/á.

Domácí gumoví medvídci a želatinové bonbony

Vlastnosti:
    Zařazení:

    A není to nic náročného, pokud nepočítám jako náročnost sníst celou kupu medvídků na posezení.

    • 15 minut
    • Porcí 900
    • Snadné

    Ingredience

    Postup

    Sdílet
    (Visited 1 265 times, 1 visits today)

    Kroky

    1
    Hotovo

    Vymačkejte šťávu z pomeranče (cca125ml), přidejte nadrobno nakrájené ovoce a povařte na mírném ohni, dokud zcela nezměknou.

    2
    Hotovo

    Sundejte ze sporáku, nechte mírně vychladnout, přidejte sladidlo a rozmixujeme dohladka.

    3
    Hotovo

    Nechte 5–7 minut chladnout, pak přidejte želatinu a směs opět rozmixujte zcela dohladka.

    4
    Hotovo

    Vzniklou směs vylijte do vhodné formy a dejte do lednice.

    5
    Hotovo

    Jakmile vám medvídci ztuhnou, můžete vyrobit kyseláče a obalit je v kyselině citrnonové smíchané s cukrem. Docílíte tak té správné sladkokyselé chuti.

    6
    Hotovo

    A jak docílit krásný barviček? Můžete použít přírodních barviček jako šťáva z červené řepu, sušený špenát a další.

    capkovi

    Recenze receptu

    K tomuto receptu nejsou vloženy žádné recenze, použijte formulář níže a buďte první.
    předchozí
    Jak si vyrobit domácí tofu?
    další
    Kefír
    předchozí
    Jak si vyrobit domácí tofu?
    další
    Kefír

    Přidat komentář

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here